(Shqip) Kryetari i Odës takon udhëheqësin e projektit CLE Z. Thompson dhe ekspertin Z. Uitdehaag

Të mërkurën, me dt. 14.02.2018 në zyret e Odës së Përmbaruesve Privat të Kosovës, Kryetari i Odës së Përmbaruesve Privat të Kosovës Z. Arben Gashi së bashku me Drejtorin e shërbimit profesional Z. Mervan Zejnullahu, kanë takuar Udhëheqësin e Projektit të USAID- Contracts Law Enforcement Z. Christopher Thompson dhe Sekretarin e Unionit Ndërkombëtar të Përmbaruesve Gjyqësor, ekspertin e të drejtës Përmbarimore Z. Jos Uitdehaag

Thompson së bashku me me Uitdehaag e uruan Z. Gashi për detyrën e tij të dukej i suksesit në Z. e tij si kryetar, duke e bërë gatishmërinë e tij për bashkëpunim edhe të frytshëm me strukturat e reja të Odës, për të quar përpara synimet. e përbashkëta për një sistem të shkëlqyer dhe efikase.

Kryetari i Odës informoi përfaqësuesit mysafirët me prioritetet e Odës për vitin 2018, aktivitetet e krijuara nga strukturat e tyre të tjera Odës, duke kërkuar nga një përkrahje dhe vazhdimësi që të bashkëpunojnë në realizimin e qëllimeve të përbashkëta, të cilat janë një sistem profesional efikas, transparent. dhe i përgjegjshëm.

Në fondin e mysafirëve shprehen gatishmërinë e tyre që të vazhdohet të bashkëpunojë me Odën e takimeve të ndërsjella dhe se janë të pranishme të Odës për të përkrahur në të gjitha në të gjitha llojet e tyre.

Add your Comment