Kryetari i Odës takon shefin e Departamentit për Ligj dhe Monitorim të Komunave të MAPL-së

Të martën me datë 30.01.2018 Kryetari i Odës z. Arben Gashi së bashku me Drejtorin e Shërbimit Profesional z. Mervan Zejnullahu takuan Drejtorin e Departamentit Ligjor dhe Monitorimit të Komunave z. Fatos Qerimi dhe Udhëheqësin e Divizionit. për Monitorimin e Komunave në MAPL z. Besim Myrtezani.

Kryetari i Odës, z.

Gjatë takimit, drejtori i Departamentit të Drejtësisë dhe Monitorimit të Komunave z. Qerimi prezantoi punën e Departamentit që ai drejtonte dhe shprehu gatishmërinë për bashkëpunim me Dhomën e Përmbarimit Privat për pikat dhe çështjet e përbashkëta.

Add your Comment