Mbahet takimi i Jashtëzakonshëm i Kuvendit të Odës së Përmbaruesve Privat të Kosovës

Më dt. 23.12.2017 Oda e Përmbaruesve Privat të Kosovës ka takimin e radhës të jashtëzakonshëm të Kuvendit të Odës. Takimin e ka hapur kryetarja e Odës Znj. Emine Sherifi-Lubeniqi ku përmendet në buxhetin e vitit 2017 dhe miratimin e buxhetit për vitin 2018, edhe disa çështje janë të rëndësishme për Odën.

Në takimin e Kuvendit të Shqipërisë 28 anëtarët e tyre, nga 37 sa ka.  

Add your Comment