Lajme

Pranimi i detyrës nga kryetari i mëparshëm te kryetari i ri i Odës bëhet
Të hënën, dt. Kryetarja e mëparshme e Odës, znj. Emine Sherifi-Lubeniqi, me datë 22.01.2018, ia ...
Më Shumë
Janë zgjedhur anëtarët e rinj të Këshillit të Kontrollit, Bordit Ekzekutiv dhe Kryetarit të Dhomës
Të shtunën më 20.01.2018 është mbajtur mbledhja e rregullt e Kuvendit të Odës së Përmbaruesve ...
Më Shumë
Programit CLE/USAID, Bordi Ekzekutiv i Odës i ndau mirënjohje
Sot, dt. 26 korrik 2018, Kryetari i Odës Z. Arben Gashi, së bashku me ish ...
Më Shumë
Organizohet një takim miqësor ndërmjet anëtarëve të Bordit të mëparshëm dhe Bordit të ri Ekzekutiv të Dhomës
Të hënën, dt. Më 29.01.2018 është mbajtur mbledhja e parë konstituive e Bordit të ri ...
Më Shumë
Mbahet takimi i rradhes i jashtëzakonshëm i Bordit Ekzekutiv të OPP-së
Me datë 15/08/2018 u mbajt takimi i radhës i jashtëzakonshëm i Bordit Ekzekutiv të Odës ...
Më Shumë
Kryetari i Odës takon shefin e Departamentit për Ligj dhe Monitorim të Komunave të MAPL-së
Të martën me datë 30.01.2018 Kryetari i Odës z. Arben Gashi së bashku me Drejtorin ...
Më Shumë
Hapet fushata vetëdijësuese për promovimin e profesioneve të lira ligjore “Zgjidhe çështjen e tënde”
Postuar nga Oda nëe martë 27 mars 2018 Të hënën, me dt. 26.03.2018 Ministria e ...
Më Shumë
Trjanim përmbarimi i akteve noteriale
Oda e Përmbaruesve Privat të Kosovës, në bashkëpunim me Odën e Noterëve të Kosovës, ka ...
Më Shumë