Lajme

(Shqip) Kryetari i Odës takon udhëheqësin e projektit CLE Z. Thompson dhe ekspertin Z. Uitdehaag
Të mërkurën, me dt. 14.02.2018 në zyret e Odës së Përmbaruesve Privat të Kosovës, Kryetari ...
Më Shumë
Përmbaruesit privatë trajnohen mbi përmbarimin e vendimeve të arbitrazhit dhe akteve të ndërmjetësimit
Oda e Përmbaruesve Privat, ka organizuar trajnim me temat: “Përmbarimi i Vendimeve të Arbitrazhit” dhe ...
Më Shumë
Buletini 2019
Oda e Përmbaruesve Privat të Kosovës ka publikuar Buletinin vjetor, në të cilin  listohen të ...
Më Shumë
Raporti i punës për Vitin 2019
Raport-i-Punes-se-Odes-per-vitin-2019-Versioni-10.03.2020-PDF-1Download ...
Më Shumë
Trajnimi i Mbikëqyrjes së ligjshmërisë së punës dhe inspektimit të Përmbaruesve
Më 03 dhjetor 2020 Akademia e Drejtësisë në bashkëpunim me Odën e Përmbaruesve Privat të ...
Më Shumë
Raporti i punës së odës së përmbaruesve për vitin 2019
Raport-i-Punes-se-Odes-per-vitin-2019-Versioni-10.03.2020-PDFDownload ...
Më Shumë
Oda e Përmbaruesve Privat të Kosovës në forumin virtual të organizuar nga Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë në bashkëpunim me programin e USAID për drejtësi komerciale
https://video.gjirafa.com/commercial-cases-during-covid-19-handling-of-enforcement-drejtesia-komerciale-gjate-covid-19-trajtimi-i-ceshtjeve-te-permbarimit?fbclid=IwAR0q7Yxn8bLv92Ixkv6oYxJfgHkQ3JCNbKPTS2KFKduRMpvpj81xsuxdOqU ...
Më Shumë
Loading...