Lajme

Oda e Përmbaruesve – zgjedhen organet e Odës
Më dt. 23.01.2021 Oda e Përmbaruesve të Kosovës mbajti Kuvendin e Rregullt, në të cilin ...
Më Shumë
Marrëveshja e bashkëpunimit mes Odës së Përmbaruesve të Kosovës dhe Akademisë së Drejtësisë
Sot më dt. 03.09.2020 u nënshkrua , lidhur me vendosjen e bashkëpunimit mes dy institucioneve ...
Më Shumë
Takim shumë miqësor dhe i frytshëm në Këshillin Gjyqësor të Kosovës
Kryetari i Odës së Përmbaruesve të Kosovës zt. Arben Gashi mbajti takim me Kryesuesin e ...
Më Shumë
Buletini i Vitit 2020
Buletini Vjetor OPKDownload ...
Më Shumë
Mbledhja e Bordit Ekzekutiv të Odës së Përmbaruesve Privat të Kosovës
Bordi Ekzekutiv i Odës së Përmbaruesve Privat ka mbajtur takimin e radhës të rregullt më ...
Më Shumë
Oda e Përmbaruesve – zgjedhen organet e Odës
Më dt. 23.01.2021 Oda e Përmbaruesve të Kosovës mbajti Kuvendin e Rregullt, në të cilin ...
Më Shumë
Takimi i Odës së Përmbaruesve me Ministren e Drejtësisë znj. Albulena Haxhiu
Më dt. 12.04.2021 Kryetari i Odës zt. Arben Gashi, nga përmbaruesit znj. Myjesere Mujku dhe ...
Më Shumë