Blog

Deklartë për media lidhur me supendimin e Përmbaruesit Privat Irfan Kërçagu !

Read More

Njoftim nga Oda e Përmbaruesve të Kosovës

Më dt. 31.03.2023 Unioni Ndërkombëtar i Përmbaruesve (UNP) i shkruan Kryeministrit Kurti dhe shqetësohet për situatën aktuale të përmbarimit në Kosovë Dje, Kryetari i UNP-së zt. Mark Shmic i dërgoi një letër Kryeministrit Kurti, përmes së cilës shpreh shqetësimin e Unionit Ndërkombëtar të Përmbaruesve lidhur me situatën aktuale të përmbarimit në Kosovë. Në shkresën në

Read More

Deklaratë lidhur me sulmin ndaj Përmbaruesit Privat të dt.09.02.2023

Read More

Deklaratën e Odës së Përmbaruesve Privat lidhur me suspendimin e Përmabruesit!

Read More

Kryetari I OPPK-së z. Arben Gashi priti në takim kryetarin e ri të odës së notereve z. Aliriza Beshi

Në zyrat e Odës së Përmbaruesve Privat, Kryetari i Odës së Përmbaruesve Privat Z. Arben Gashi priti në takim Kryetarin e Odës së Noterëve të Kosovës z. Aliriza Beshi dhe Udhëheqësin e Shërbimit Administrativ në Odën e Notereve Z. Erdon Gjinolli. Kryetari Gashi fillimisht e uroi z. Beshi për zgjedhjen në postin e Kryetarit të

Read More

Mbahet konferenca e 7-të vjetore për Sistemin e Drejtësisë

Të shtunën, dt. 02. 02.12.2017 nën organizimin e Këshillit Gjyqësor të Kosovës është Konferenca e 7-të Gjyqësore në Kosovë që nga të pranishmit janë sfiduar dhe arritur në sistemin Gjyqësor në Kosovë. Në këtë përfaqësues përfaqësues të Këshillit Gjyqësor si nikoqir, kanë marrë pjesë edhe President i Republikës së Kosovës Hashim Thaqi, ambasadori amerikan Greg

Read More

Lansohet fushata vetëdijësuese për Gazetën Zyrtare të Republikës së Kosovës

Të enjten, dt. 30.11.2017 Organizimi i Zyrës së Kryeministrit të Republikës së Kosovës dhe me punë të USAID-it, në takimet e mbajtura në shesh21 është zyrtarët zyrtarë të fushatave të vetëdijës për gazetën zyrtare të Republikës së Kosovës në të cilët kanë marrë pjesë edhe anëtarët e Odës. Kjo fushatë ka për qellim që të

Read More

Mbahet takimi i Jashtëzakonshëm i Kuvendit të Odës së Përmbaruesve Privat të Kosovës

Më dt. 23.12.2017 Oda e Përmbaruesve Privat të Kosovës ka takimin e radhës të jashtëzakonshëm të Kuvendit të Odës. Takimin e ka hapur kryetarja e Odës Znj. Emine Sherifi-Lubeniqi ku përmendet në buxhetin e vitit 2017 dhe miratimin e buxhetit për vitin 2018, edhe disa çështje janë të rëndësishme për Odën. Në takimin e Kuvendit

Read More

U mbajt takimi i radhës i grupit punues për hartimin e shkresave përmbarimore

Më dt. 19 korrik 2018, në zyret e OPP u mbajt takimi i katërt me radhë i grupit punues në hartimin dhe unifikimin e shkresave përmbarimore në kuadër të Odë së Përmbaruesve Privat. Deri më tash janë unifikuar mbi 15 akte përmbarimore dhe në takimet e radhës së datës 01 gusht dhe 09 gusht do

Read More

Organizohet trajnimi i fundit për vitin 2017 me temen “Shitja e dërgimit të luajtshme dhe të paluajtshme përmes një kandi publik”

Më dt. 20.12.2017 Oda e Përmbaruesve Privat të Kosovës ka trajnim e fundit për këtë vit me temën “Shitja e dërgon të luajtshme dhe të paluajtshme përmes ankandit publik”, ku si trajner ka qenë i përfshirë në Gjyqtarin e individëve të Apelit Z. Qerim Ademaj. Edhe në të njëjtën ditë nga ora 14:00 deri në

Read More