Lajme

Kryetari I OPPK-së z. Arben Gashi priti në takim kryetarin e ri të odës së notereve z. Aliriza Beshi
Në zyrat e Odës së Përmbaruesve Privat, Kryetari i Odës së Përmbaruesve Privat Z. Arben ...
Më Shumë
Mbahet konferenca e 7-të vjetore për Sistemin e Drejtësisë
Të shtunën, dt. 02. 02.12.2017 nën organizimin e Këshillit Gjyqësor të Kosovës është Konferenca e ...
Më Shumë
Lansohet fushata vetëdijësuese për Gazetën Zyrtare të Republikës së Kosovës
Të enjten, dt. 30.11.2017 Organizimi i Zyrës së Kryeministrit të Republikës së Kosovës dhe me ...
Më Shumë
Mbahet takimi i Jashtëzakonshëm i Kuvendit të Odës së Përmbaruesve Privat të Kosovës
Më dt. 23.12.2017 Oda e Përmbaruesve Privat të Kosovës ka takimin e radhës të jashtëzakonshëm ...
Më Shumë
U mbajt takimi i radhës i grupit punues për hartimin e shkresave përmbarimore
Më dt. 19 korrik 2018, në zyret e OPP u mbajt takimi i katërt me ...
Më Shumë
Mbahet takimi i rregullt i bordit ekzekutiv të OPP-së
Te enjten, datë 19 korrik 2018 është mbajtur takimi i rregullt i Bordit Ekzekutivi të ...
Më Shumë
Pranimi i detyrës nga kryetari i mëparshëm te kryetari i ri i Odës bëhet
Të hënën, dt. Kryetarja e mëparshme e Odës, znj. Emine Sherifi-Lubeniqi, me datë 22.01.2018, ia ...
Më Shumë