Oda e përmbaruesve privat të Kosovës në forumin virtual të organizuar nga Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë në bashkëpunim me programin e USAID për drejtësi komerciale

Foto credit American Chamber of Commerce in Kosovo

Arben Gashi, kryetar në Odën e Përmbaruesve Privat të Kosovës në forumin virtual të organizuar nga Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë në bashkëpunim me Programin e USAID për Drejtësi Komerciale, theksoi se institucioni që ai drejton ka qenë në kontakt të vazhdueshëm me Ministrinë e Drejtësisë lidhur me vendimet e marra gjatë kësaj kohe.

Gashi tha se janë rishikuar të gjitha veprimtaritë e përmbaruesve të cilat mund të vazhdojnë operimin pa rrezikuar shëndetin public dhe shtoi se në bashkëpunim me të gjitha organet përkatëse është marrë vendim që pagat dhe pensionet për muajin mars të mos debitohen për llogari të lëndëve përmbaruese.

Add your Comment