Archive for Mars, 2023

Njoftim nga Oda e Përmbaruesve të Kosovës

Më dt. 31.03.2023 Unioni Ndërkombëtar i Përmbaruesve (UNP) i shkruan Kryeministrit Kurti dhe shqetësohet për situatën aktuale të përmbarimit në Kosovë Dje, Kryetari i UNP-së zt. Mark Shmic i dërgoi një letër Kryeministrit Kurti, përmes së cilës shpreh shqetësimin e Unionit Ndërkombëtar të Përmbaruesve lidhur me situatën aktuale të përmbarimit në Kosovë. Në shkresën në

Read More