Posts by: Oda

Deklartë për media lidhur me supendimin e Përmbaruesit Privat Irfan Kërçagu !

Read More

Njoftim nga Oda e Përmbaruesve të Kosovës

Më dt. 31.03.2023 Unioni Ndërkombëtar i Përmbaruesve (UNP) i shkruan Kryeministrit Kurti dhe shqetësohet për situatën aktuale të përmbarimit në Kosovë Dje, Kryetari i UNP-së zt. Mark Shmic i dërgoi një letër Kryeministrit Kurti, përmes së cilës shpreh shqetësimin e Unionit Ndërkombëtar të Përmbaruesve lidhur me situatën aktuale të përmbarimit në Kosovë. Në shkresën në

Read More

Deklaratë lidhur me sulmin ndaj Përmbaruesit Privat të dt.09.02.2023

Read More

Deklaratën e Odës së Përmbaruesve Privat lidhur me suspendimin e Përmabruesit!

Read More